Le Moulin en Route
meetings, eat & sleep

MEETINGS/BRUILOFTEN

Een oude watermolen in Frankrijk op het platteland: een vertrouwd en ongedwongen adres waar directies voor meerdaagse heisessies komen of teams voor saamhorigheid en ontspanning. Ondernemers en directeuren kunnen rustig brainstormen, om de de strategie bij te kunnen sturen en te bekijken of de purpose in je organisatie wel aanwezig is en hoe deze voelbaar is bij de rest van de organisatie. Terug in de natuur met rust en het enthousiasme van Natasja geeft volop inspiratie.

Natasja heeft jarenlang gewerkt bij Open Business Leaders, het grootste sector-overstijgende netwerk voor CEO's en ondernemers van grote en middelgrote organisaties in Nederland en België. Hier heeft ze dagelijks gesproken met directies en begrijpt ze waar ze naartoe willen en wat ze beweegt en drijft. Daarnaast heeft ze events georganiseerd en zich altijd ingezet zodat de bezoekers van de events geïnspireerd naar huis gaan en het ze aan niets ontbreekt.

 Boek nu je verblijf bij Le Moulin en Route. Er zijn vijf ruime slaapkamers, 5 badkamers, een uitstekende keuken, veel met biologische streekproducten met uitstekend gastheerschap. Er is Wife en er zijn genoeg werkplekken.

De meerdaagse arrangementen zijn inclusief ontbijt, lunch, diner en overdag koffie, thee, water en snacks. Natuurlijk op zijn Frans.


Wil je trouwen bij Le Moulin en Route, ook dat kan. Er kan een ceremoniemeester worden ingehuurd (let op je zult wel in Nederland voor de wet moeten trouwen) en er zal niet ontbreken aan de mooiste dag van jullie leven. Hiervoor in thema mogelijk, live muziek, violiste, kapper, fotograaf, diner, lunch, taart aansnijden en misschien, gewoon een kampvuur, maar lekker intiem. Wel voor maximaal 10 volwassenen en 7 kinderen slaapmogelijkheid bij de molen. 


MOGELIJKHEDEN:

Alles kan op maat worden afgestemd.

Meerdaagse vergaderingen mogelijk.

Vergaderen bij het kampvuur.

In combinatie met activiteiten zoals paardrijden, kano varen, wandelen: ook in het donker, stedentrip.Voor meer informatie over de mogelijkheden mail: LeMoulinenRoute@gmail.com of bel: 0031-614045747.